• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas tēla prezentāciju Minskā, baltkrievu sabiedrībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.05.2006., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/135701

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par NATO un Krievijas sadarbības popularizēšanas dienām

Vēl šajā numurā

24.05.2006., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas tēla prezentāciju Minskā, baltkrievu sabiedrībā

Latvijas vēstniecība Minskā otrdien, 23.maijā, rīkoja Latvijas dienu ar Latvijas un Baltkrievijas tūrisma uzņēmēju kontaktbiržu un plašāku Latvijas tēla prezentāciju.

Atklājot Latvijas un Baltkrievijas tūrisma kontaktbiržu vēstniecībā, Latvijas vēstniece Baltkrievijā Maira Mora uzsvēra, ka tūrisma kontaktbirža notiek saistībā ar Eiropas Savienības dienām, kas Minskā notiek no 22. līdz 27.maijam. Vēstniece novērtēja to darbu, ko veic ne tikai Latvijas tūrisma kompānijas, bet arī baltkrievu tūrisma firmas, popularizējot Latvijas tēlu ārvalstīs. Šāda sadarbība ir ļoti vēlama un apsveicama, un šis ir viens no veidiem, kā labāk veicināt savstarpējo izpratni par kaimiņvalstīm, to vēsturi, kultūru, tradīcijām. Vienlaikus šādi kontakti stiprina abpusējo ekonomisko attīstību.

Pēc tūrisma kontaktbiržas vēstniecībā notiks plašāka Latvijas tēla prezentācija baltkrievu auditorijai. Uzaicinātie baltkrievu viesi – gan studenti, gan akadēmiskās aprindas – tiks iepazīstināti ar Latviju, mūsu tautas vēsturi un kultūras tradīcijām.

Latvijas tēlu prezentēs ne tikai Latvijas Tūrisma valsts aģentūras direktors Uldis Vītoliņš, bet arī aviokompānijas “air Baltic” pārstāvji un Baltkrievijas un Latvijas tūrisma kopuzņēmums “Latinserviss”.

Latvijas dienā vēstniecība ir uzaicinājusi piedalīties Baltkrievu folkloras ansambli "Кудмень", kas baltkrievu auditorijai izpildīs vairākas tautasdziesmas latviešu un baltkrievu valodā.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!