• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ķīnas Hubei provinces parlamentāriešu vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.2006., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/134832

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par mūžizglītību kā dzīves kvalitātes sastāvdaļu

Vēl šajā numurā

12.05.2006., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ķīnas Hubei provinces parlamentāriešu vizīti

Ceturtdien, 11.maijā, Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs Dzintars Zaķis un komisijas deputāti tikās ar Ķīnas Tautas Republikas Hubei provinces deputātiem.

Komisijas priekšsēdētājs Dz.Zaķis iepazīstināja viesus ar komisijas galvenajiem darbības virzieniem likumdošanas jomā. Savukārt Ķīnas parlamentārieši pastāstīja par savu provinci, kurā augstu attīstīta lauksaimniecība un rūpniecība.

Dz.Zaķis dalījās pārdomās par iespaidiem, kurus Saeimas deputāti guva, pagājušā gada jūlijā apmeklējot Hubei provinci. Viņš izteica cerību, ka abās valstīs ekonomikas izaugsme turpinās attīstīties, vienlaikus saudzējot vidi.

Puses bija vienisprātis, ka šādas vizītes sekmē ciešāku politisko un ekonomisko kontaktu veidošanos starp Latviju un Ķīnu. Puses uzsvēra parlamentārās sadarbības nozīmi un kā būtisku atzina pieredzes apmaiņas veicināšanu dažādās nozarēs, tai skaitā ekonomikā, tūrismā un lauksaimniecībā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!