• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pateicību īru tautai par atbalstu latviešu ģimenēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.2006., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/132747

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Somijas ārlietu ministra vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

12.04.2006., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pateicību īru tautai par atbalstu latviešu ģimenēm

Ārlietu ministrs Artis Pabriks pirmdien, 10.aprīlī, Luksemburgā iesniedza Īrijas ārlietu ministram Dermotam Ahernam (Dermot Ahern) pateicības vēstuli par sniegto atbalstu to latviešu ģimenēm, kas iekļuvušas dažādos nelaimes gadījumos Īrijā. Viens no traģiskākajiem nelaimes gadījumiem notika šā gada 18.februārī, kad satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja četri Latvijas pilsoņi. 

“Šis un citi notikumi apbēdināja ne tikai Latvijas iedzīvotājus, bet arī īru ģimenes un organizācijas, kas ar līdzjūtību un nesavtību steidza sniegt palīdzīgu roku. Latvijas iedzīvotāju un savā vārdā vēlos izteikt pateicību jums, īru tautai un Īrijas organizācijām un institūcijām, par atbalstu, palīdzību un līdzjūtības apliecinājumiem, kas sniegti šajos traģiskajos negadījumos bojāgājušo un ievainoto ģimenēm. Tas ir apliecinājums ciešām un draudzīgām attiecībām starp mūsu tautām,” rakstīts Arta Pabrika vēstulē Īrijas ārlietu ministram. 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!