• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 27. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2000., Nr. 435/437 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13267

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par elektroniskiem dokumentiem

Vēl šajā numurā

01.12.2000., Nr. 435/437

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 27. novembra sēdē

Ministru kabineta Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par valsts īpašuma objektu ieguldīšanu valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" pamatkapitālā" . Pamatkapitālā paredzēts ieguldīt rīkojuma projekta pielikumā uzskaitītās elektropārvades līnijas un transformatoru apakšstacijas, kuru izbūvē ieguldīti valsts budžeta līdzekļi.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par rūpniecisko zveju iekšējos ūdeņos" . Tie noteiks kārtību, kādā fiziskās un juridiskās personas drīkst nodarboties ar rūpniecisko zveju Latvijas iekšējos ūdeņos, izņemot ūdeņus, kas tiek izmantoti tikai specializētai zivkopībai un mākslīgai zivju pavairošanai.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par valsts kustamās mantas nodošanu Latvijas Televīzijas valdījumā" . Tas paredz atļaut Eiropas Integrācijas birojam nodot bez atlīdzības vieglo automašīnu "Rover 620" valsts bezpeļņas sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Latvijas Televīzija" valdījumā.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par ikgadējā atvaļinājuma noteikšanu Valsts kancelejas un ministriju centrālā aparāta ierēdņiem un darbiniekiem 2001.gadā" . Tas paredz noteikt, ka 2001.gadā Valsts kancelejas un ministriju centrālā aparāta ierēdņiem un darbiniekiem ikgadējais atvaļinājums pamatā būs no 30.jūlija līdz 26.augustam.

Akceptēts noteikumu projekts "Nekaitīguma prasības pārtikai, kurā izmantotas pārtikas piedevas" . Tie noteiks obligātās nekaitīguma prasības pārtikai, kurā apstrādes, pārstrādes, ražošanas, iesaiņošanas, uzglabāšanas un transportēšanas procesā tehnoloģisku mērķu sasniegšanai lieto pārtikas piedevas. Tiks noteiktas prasības pārtikas piedevu marķēšanai.

Akceptēts likumprojekts "Par 1992.gada 22.decembra Ženēvas Starptautiskās telekomunikāciju savienības konstitūciju, 1992.gada 22.decembra Ženēvas Starptautiskās telekomunikāciju savienības konvenciju un 1992.gada 22.decembra Ženēvas Papildprotokolu par obligātu strīdu nokārtošanu attiecībā uz Starptautiskās telekomunikāciju savienības konstitūciju, Starptautiskās telekomunikāciju savienības konvenciju un Administratīvajiem noteikumiem" .

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1998.gada 15.septembra noteikumos Nr.356 "Noteikumi par valsts pārvaldes kompetences deleģēšanu pilnvarotajām institūcijām" . Grozījumi paredz valsts pārvaldes kompetences deleģētājam pienākumu informēt Valsts valodas centru par kompetences deleģēšanu.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1999.gada 6.aprīļa noteikumos Nr.131 "Latvijas Republikas vīzu izsniegšanas kārtība" .

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Cukura tirgus analīzei un bilances sastādīšanai nepieciešamās informācijas iesniegšanas kārtība un saturs" . Tie noteiks informācijas iesniegšanas kārtību un saturu, kas nepieciešams cukura tirgus analīzei un bilances sastādīšanai, ko Zemkopības ministrijā iesniegs cukura ražošanas un pārstrādes uzņēmumi un Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvalde.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par 1997.gada 12.septembra Protokolu par grozījumiem 1963. gada 21.maija Vīnes konvencijā par civilo atbildību par kodolkaitējumiem" .

Akceptēts noteikumu projekts "Atsevišķu likuma "Par aizsardzību pret subsidēto importu" normu piemērošanas kārtība" . Tie noteiks kārtību, kādā notiek kompensējamās subsīdijas apmēra aprēķināšana, zaudējumu noteikšana, cēloniskās saiknes starp subsidēto importu un zaudējumiem konstatēšana, pārbaudes veikšana ārvalstīs, informācijas pieprasīšana no ieinteresētajām pusēm, cenu labojumu ierosināšana un pieņemšana, kā arī pārbaudāmās preces reģistrācija.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!