• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Kazahstānas parlamentāriešu vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.2006., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/131108

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas ārlietu ministra vizīti Indijā

Vēl šajā numurā

23.03.2006., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Kazahstānas parlamentāriešu vizīti Saeimā

Otrdien, 21.martā, Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētājs Juris Dalbiņš un komisijas deputāti tikās ar Kazahstānas Republikas parlamenta deputātu delegācijas pārstāvjiem.

Tikšanās laikā galvenā uzmanība veltīta jautājumiem, kas skar Latvijas valsts pārvaldes struktūru, tās funkcijas un likumdošanas procesu.

Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētājs J.Dalbiņš sveica Kazahstānas parlamenta deputātus Saeimā un īsumā iepazīstināja viesus ar darbu komisijā. Viņš sniedza detalizētu informāciju par likumprojektu sagatavošanas un virzības procesu, likumu piemērošanu un ieviešanu. Savukārt Aizsardzības un iekšlietu komisijas sekretārs Dainis Turlais informēja par mūsu parlamenta kā likumdevēja, Ministru kabineta kā izpildvaras un prezidentes funkcijām un pilnvarām. Kazahstānas delegācijas vadītājs Tito Sizdikovs informēja, ka vizītes mērķis ir pieredzes gūšana nelegālo naudas līdzekļu legalizācijas un naudas atmazgāšanas procesu novēršanā Latvijā. Pārrunājot likuma “Par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanu” veidošanas un piemērošanas gaitu, J.Dalbiņš uzsvēra, ka nozīmīga ir sadarbība ar kaimiņvalstīm, lai novērstu nelegālas naudas transakcijas. Kazahstānas parlamenta deputāti interesējās par valdības veidošanu un tajā pārstāvētajām partijām un Saeimas struktūru.

Sarunas noslēgumā puses pārrunāja arī imunitātes piešķiršanu deputātiem saistībā ar administratīvajiem pārkāpumiem un kriminālpārkāpumiem.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!