• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Zviedrijas uzņēmēju iespējām investēt Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2006., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/130636

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ANO Cilvēktiesību padomes izveidi

Vēl šajā numurā

17.03.2006., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Zviedrijas uzņēmēju iespējām investēt Latvijā

Zviedrijas pilsētā Karlskrūnā (Karlskrona) 16. un 17.martā notiek informatīvs seminārs, kurā Latvijas vēstniecības Zviedrijā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) un Rīgas Ekonomikas augstskolas pārstāvji iepazīstinās Zviedrijas uzņēmējus ar investīciju iespējām Latvijā.

Zviedrijas uzņēmējus par investīciju iespējām Latvijā informēs LIAA Stokholmas biroja vadītājs Guntis Rubīns un Rīgas Ekonomikas augstskolas viceprezidents Anderšs Aleksandersons. Blēkinges reģiona uzņēmēji varēs uzdot jautājumus Latvijas pārstāvjiem un diskutēt par aktuālām tēmām, piemērām, brīvu darbaspēka kustību un Eiropas Savienības iekšējo tirgu. Pēc semināra notiks preses konference, kurā par tūrismu un biznesu Latvijā informēs reģiona masu mediju pārstāvjus.

Pateicoties aktīvai Latvijas vēstniecības iniciatīvai, Latvijas pārstāvju apmeklējuma laikā notiks arī vairāki Latvijas tēla atpazīstamību veicinoši pasākumi. Karlskrūnas reģiona laikraksti ir izrādījuši interesi par Latvijas investīciju klimatu un par tūrisma iespējām, Latvijas pārstāvjiem paredzētas intervijas arī Zviedrijas Radio.

Atbildot uz Latvijas pārstāvju vizīti Karlskrūnā, Latviju, iespējams, apmeklēs arī Zviedrijas uzņēmēji. 2005.gada nogalē Karlskrūnas un Liepājas rajona pārstāvji parakstīja kopīgu sadraudzības līgumu.

ĀM Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!