• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 16. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.02.2006., Nr. 32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/128802

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2006. gada 15. februārī

Vēl šajā numurā

23.02.2006., Nr. 32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 16. februāra sēdē

 

1. Izskatīja deputāta M.Segliņa iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam M.Segliņam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 16.februārī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes S.Bendrātes iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātei S.Bendrātei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 23.februārī un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Izskatīja deputāta K.Petera iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam K.Peteram neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 16.februārī un ziņot par to Saeimas sēdē.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Korupcijas, kontrabandas un organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas uzraudzības komisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte A.Kalniņa.

5. Izskatīja Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas J.Stalidzānes iesniegumu par konceptuālu atbalstu Sociālo un darba lietu komisijas locekļu komandējumam uz Briseli (Beļģija) šā gada 7.martā. Prezidijs nolēma atbalstīt divu deputātu un viena komisijas locekļa komandējumu uz Briseli un lūgt minēto komisiju izskatīt šo jautājumu vēlreiz komisijas sēdē.

6. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas un Apvienotās Karalistes parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja V.Šiliņa iesniegumu par Apvienotās Karalistes parlamenta apakšpalātā izveidotās sadarbības grupas ar Latviju delegācijas vizīti uz Latviju.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada ziemas sesijas laikā apstiprināšanu”.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada ziemas sesijas laikā apstiprināšanu”.

9. Prezidijs nolēma neapstiprināt komandējumu Ārlietu komisijas sekretāram I.Solovjovam uz Japānu no 2006.gada 18.februāra līdz 25.februārim, bet attaisnot viņa kavējumu minētajā laikā.

10. Izskatīja deputātes L.Mūrnieces iesniegumu un attaisnoja viņas kavējumu Saeimas 2.februāra sēdē.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!