• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2006. gada 14. februāra noteikumi Nr. 122 "Kārtība, kādā piešķir valsts budžeta dotāciju novada pašvaldībai, kuras budžeta ieņēmumi pēc pašvaldību apvienošanās novadā ir samazinājušies". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2006., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/128381-kartiba-kada-pieskir-valsts-budzeta-dotaciju-novada-pasvaldibai-kuras-budzeta-ienemumi-pec-pasvaldibu-apvienosanas-novada-ir-sa...

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.123

Noteikumi par valsts aģentūras "Lauksaimniecības datu centrs" sniegto publisko maksas pakalpojumu cenrādi

Vēl šajā numurā

17.02.2006., Nr. 29

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 122

Pieņemts: 14.02.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.122

Rīgā 2006.gada 14.februārī (prot. Nr.9 15.§)
Kārtība, kādā piešķir valsts budžeta dotāciju novada pašvaldībai, kuras budžeta ieņēmumi pēc pašvaldību apvienošanās novadā ir samazinājušies
Izdoti saskaņā ar Administratīvi teritoriālās reformas likuma 9.panta otro daļu
1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā piešķir valsts budžeta dotāciju novada pašvaldībai, kuras prognozētie ieņēmumi no nekustamā īpašuma nodokļa un no iedzīvotāju ienākuma nodokļa, kas samazināti par aprēķināto iemaksu izlīdzinā­šanas fondā vai palielināti par aprēķināto dotāciju no izlīdzināšanas fonda (turp­māk - budžeta ieņēmumi), pēc pašvaldību apvienošanās novadā ir mazāki nekā novadu veidojošo pašvaldību budžeta ieņēmumu summa novada izveidošanas gadā.
2. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija (turpmāk - ministrija) aprēķina novadu veidojošo pašvaldību budžeta ieņēmumu summu novada izveidošanas gadā.
3. Ministrija, pamatojoties uz informāciju, kas ietverta Ministru kabineta noteikumos par pašvaldību finanšu izlīdzināšanas fonda ieņēmumiem un to sadales kārtību attiecīgajā budžeta gadā, aprēķina izmaiņas starp novada budžeta ieņēmumiem attiecīgajā budžeta gadā un aprēķināto novadu veidojošo pašval­dību budžeta ieņēmumu summu novada izveidošanas gadā.
4. Dotāciju novada pašvaldībai piešķir, pamatojoties uz Ministru kabineta rīkojumu. Minētā rīkojuma projektu ministrija sagatavo, ja aprēķinātā novadu veidojošo pašvaldību budžeta ieņēmumu summa novada izveidošanas gadā ir lielāka nekā novada budžeta ieņēmumi attiecīgajā budžeta gadā.
5. Valsts budžeta dotācija ir maksājums no Administratīvi teritoriālās reformas likuma izpildei paredzētajiem līdzekļiem valsts budžetā kārtējam gadam.
Ministru prezidents A.Kalvītis

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs M.Kučinskis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!