• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznācis rādītājs g (gamma). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2000., Nr. 409/412 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12764

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents: - tiekoties ar Izraēlas vēstnieku

Vēl šajā numurā

16.11.2000., Nr. 409/412

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — ir iznācis rādītājs g (gamma)

Godātie lasītāji, pie Jums dodas šīgada trešais valsts normatīvo tiesību aktu rādītājs ° (gamma). Tas palīdzēs operatīvi sameklēt ikvienu vajadzīgo dokumentu, kas pieņemts Saeimā vai Ministru kabinetā no 1. janvāra līdz 30. septembrim un ievietots burtnīcās "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" (no 1. līdz 26. burtnīcai). Tie ir gandrīz simt piecdesmit likumi, trīsarpus simti Ministru kabineta noteikumu un instrukciju, kā arī tie Ministru kabineta rīkojumi, kuriem ir normatīvs raksturs. Dokumentu nosaukumi sakārtoti alfabēta secībā, sākot ar "administratīvajām teritorijām" un beidzot ar "zvērinātiem revidentiem", un katram blakus norādīts "LVD" burtnīcas numurs un lappuse, kurā tas publicēts. Rādītāja beigās trijās atsevišķās sadaļās vēlreiz — hronoloģiskā secībā — norādīti visi Saeimas izdarītie grozījumi likumos, valdības izdarītie grozījumi likumos (Ministru kabineta noteikumi, kas pieņemti Satversmes 81. panta kārtībā) un valdības izdarītie grozījumi tās normatīvajos aktos — noteikumos un rīkojumos.

Rādītāju °, tāpat kā pārējās "LVD" burtnīcas, mūsu abonenti saņem bez maksas, bet pārējie interesenti var to iegādāties "Latvijas Vēstneša" kioskā, Bruņinieku un K.Barona ielas stūrī, un redakcijas Realizācijas daļā Bruņinieku ielā 36.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!