• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izvērtējot Labklājības ministrijas sagatavoto rīcības plānu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.02.2006., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/127179

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Latvijas Lielo pilsētu asociācijas pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

02.02.2006., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izvērtējot Labklājības ministrijas sagatavoto rīcības plānu

Trešdien, 1.februārī, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar labklājības ministri Dagniju Staķi un Labklājības ministrijas pārstāvjiem, lai pārrunātu institūcijas rīcības plānu. Kopumā valdības vadītājs ministrijas darbību novērtēja kā līdzsvarotu un uz ilgtermiņa attīstību balstītu.

Tikšanās laikā gan labklājības ministre, gan Ministru prezidents par neapmierinošu atzina Labklājības ministrijas pakļautībā esošas Valsts darba inspekcijas kapacitāti – nespēju cīnīties ar nelegālo nodarbinātību un Darba likuma pārkāpumiem. Uz šo problēmu norādīja arī labklājības jomas nevalstiskās organizācijas. Labklājības ministre apņēmās izvērtēt Valsts darba inspekcijas darbību un veikt uzlabojumus.

Ministru prezidents arī norādīja uz nepieciešamību vēl vairāk stiprināt sociālo dienestu darbu šīs visai sabiedrībai svarīgās lietas veikšanai. Tikšanās gaitā pārrunāta Labklājības ministrijas administrēto Eiropas Savienības fondu līdzekļu izmantošana.

A.Kalvītis atzinīgi novērtēja Labklājības ministrijas un tās institūciju sadarbību ar nevalstiskajām organizācijām, kas īpaši uzlabojusies pēdējā laikā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!