• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas tūrisma uzņēmumu kontaktu biržu Somijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.2006., Nr. 13 https://www.vestnesis.lv/ta/id/126230

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Krievijas Ārlietu ministriju konsultācijām

Vēl šajā numurā

20.01.2006., Nr. 13

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas tūrisma uzņēmumu kontaktu biržu Somijā

Latvijas vēstniecībā Somijā 18.janvārī notika Latvijas tūrisma uzņēmumu kontaktu birža. To organizēja Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA), Latvijas Tūrisma informācijas birojs Somijā un Latvijas vēstniecība Somijā. Šis pasākums noris Helsinkos starptautiskās tūrisma izstādes “Matka 2006” (“Ceļojums 2006”) ietvaros.

Kontaktu biržas mērķis ir iepazīstināt Somijas valdības, biznesa aprindu, tūrisma nozares un masu mediju pārstāvjus ar tūrisma iespējām Latvijā, kā arī informēt par jaunumiem nozarē. Tūrisma uzņēmumu kontaktu birža un prezentācijas dod iespēju Latvijas tūrisma uzņēmumiem prezentēt savu piedāvājumu Latvijā, veicināt sadarbības iespējas un tikties ar potenciālajiem sadarbības partneriem un citu valstu pārstāvjiem.

Ievadot pasākumu, Latvijas vēstnieks Somijā Einars Semanis uzsvēra sekmīgo Latvijas un Somijas sadarbību dažādās jomās, ieskaitot ekonomiku un tūrismu. Vēstnieks īpaši atzīmēja modernā tūrisma lomu Latvijas un Somijas tautu draudzīgo saišu stiprināšanā. TAVA direktors Uldis Vītoliņš uzrunā semināra dalībniekiem norādīja uz Somijas tirgus ievērojamo nozīmi Latvijas tūrisma nozares attīstībā. Uldis Vītoliņš raksturoja jaunās aktivitātes Latvijas tūrisma iespēju popularizācijā potenciālajiem ceļotājiem no Somijas.

No Somijas pasākumā piedalījās ap 100 Somijas valdības institūciju, biznesa organizāciju, tūrisma industrijas, masu mediju un diplomātisko aprindu pārstāvji. Latviju šajā pasākumā pārstāvēja TAVA, Latvijas Tūrisma informācijas birojs Somijā, tūrisma firmas “Latvia Tours”, “Baltic Travel Group”, “TAS”un “FTB Latvija”, viesnīcas “Radisson SAS Daugava”, “Maritim Park Hotel”, “Baltic Beach Hotel”, “Jūrmala SPA Hotel”, “Hotel Alberts”, “Nordic Hotel Jekaba”, “ Hotel Lielupe” un “Reval Hotel Latvija”, ūdens atrakciju parks “Nemo”, viesu nams “Minhauzena Unda”, kā arī Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija, Latgales tūrisma asociācija.

Ar prezentāciju un kontaktu biržu starpniecību ārvalstu tūrisma nozares pārstāvji tiek informēti par Latviju un tās tūrisma piedāvājumu gada garumā. Šī ir šogad pirmā tūrisma profesionāļu tikšanās, kuru organizē TAVA ar saviem sadarbības partneriem.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!