• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par grozījumiem Valsts kultūrkapitāla fonda likumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.01.2006., Nr. 11 https://www.vestnesis.lv/ta/id/125999

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par līdzvērtīgu zemesgabalu izvēles kritērijiem zemes maiņai

Vēl šajā numurā

18.01.2006., Nr. 11

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par grozījumiem Valsts kultūrkapitāla fonda likumā

Ministru kabinets 17.janvārī pieņēma grozījumus Valsts kultūrkapitāla fonda likumā, paredzot, ka turpmāk fonda valsts budžeta līdzekļu piešķīrumam ir ikgadējs pieaugums attiecībā pret iepriekšējā gada piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem.

Ministru kabineta deklarācijas kultūras sadaļā noteikts, ka tiks nostiprināta Valsts kultūrkapitāla fonda neatkarība no politiskās varas un tiks nodrošināts tā finansējuma ikgadējs pieaugums. Pašreizējā likuma redakcijā noteikts, ka valsts budžeta līdzekļu piešķīrums nevar būt mazāks kā iepriekšējā budžeta gadā, tāpēc ir nepieciešami šāda veida grozījumi, lai veicinātu “Deklarācijas par Ministru kabineta iecerēto darbību” izpildi. Grozījumos noteikta atbildība par fonda saistību izpildi un fonda padomes locekļu, direktora, darbinieku un ekspertu komisiju locekļu atlīdzības noteikšanas kārtību.

Ņemot vērā Valsts kancelejas juriskonsultu atzinumu, likumprojektā iestrādāts pants, kas regulē atbildību par fonda saistību izpildi.

Kristaps Kārkliņš, Kultūras ministrijas sabiedrisko attiecību speciālists

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!