• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par iespējamo gāzes cenu pieaugumu Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.01.2006., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/125112

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar ekonomikas ministru par "Rīgas siltuma" akciju privatizāciju

Vēl šajā numurā

04.01.2006., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par iespējamo gāzes cenu pieaugumu Latvijā

Otrdien, 3.janvārī, Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Atis Slakteris tikās ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas priekšsēdētāju Valentīnu Andrējevu. Kā informē Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija, A.Slakteris uzklausīja V.Andrējevas skaidrojumu par iespējamajiem efektiem, ko uz tautsaimniecību atstās gāzes cenu pieaugums.

A.Slakteris mudināja turpmākajā dialogā ar “Latvijas gāzi” vispirms ņemt vērā pensionāru un citu maznodrošināto iedzīvotāju situāciju, ko cenu pieaugums skars vissmagāk. “Gāzes piegāde pieder monopolistam Latvijas tirgū, un tas var reizēm atļauties domāt tikai par savu peļņu,” uzskata Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs A.Slakteris, “savukārt visi Latvijas iedzīvotāji ir izjutuši inflācijas ietekmi, kas kļūs vēl nepatīkamāka pēc gāzes cenu pieauguma.”

V.Andrējeva uzsvēra, ka “Latvijas gāzes” cenu pieauguma grafiks nedrīkst būt sasteigts un viņa atbildīgi izvērtēs, kā gāzes izmaksas ietekmēs visus tautsaimniecības sektorus.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!