• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieka tikšanos ar Krievijas politiskajiem līderiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.2005., Nr. 203 https://www.vestnesis.lv/ta/id/124050

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par notikušajām parlamenta vēlēšanām Irākā

Vēl šajā numurā

20.12.2005., Nr. 203

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieka tikšanos ar Krievijas politiskajiem līderiem

Latvijas vēstnieks Krievijā Andris Teikmanis piektdien, 16. decembrī, vēstniecībā tikās ar Labējo spēku savienības vadītāju Ņikitu Belihu, tādējādi turpinot tikšanās virkni ar vadošo Krievijas politisko partiju vadītājiem. 8. decembrī vēstnieks tikās ar partijas “Jabloko” līderi Grigoriju Javlinski. Kā zināms, abas partijas izveidoja kopēju demokrātisko spēku sarakstu pirms Maskavas domes vēlēšanām un, veiksmīgi startējot tajās, pārvarēja 10% barjeru, iekļūstot Maskavas domē.

Tikšanos laikā pārrunāta demokrātisko spēku loma mūsdienu Krievijā un demokrātisko spēku perspektīvas gaidāmajās Valsts domes un prezidenta vēlēšanās. Tikšanos dalībnieki pārrunājuši arī vairākas likumdošanas iniciatīvas, tajā skaitā daudz apspriesto un kritizēto likumprojektu par nevalstiskajām organizācijām. Secināts, ka Latvijas un Krievijas attiecībās daudz kas atkarīgs no iekšpolitiskās situācijas Krievijā. Sarunu laikā panākta vienošanās par politisko kontaktu saglabāšanu un attīstīšanu arī turpmāk.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!