• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pasažieru pārvadājumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2000., Nr. 390 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12389

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par piedalīšanos vēlēšanās

Vēl šajā numurā

02.11.2000., Nr. 390

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pasažieru pārvadājumiem

Finansu ministrs Gundars Bērziņš, Finansu ministrijas un Valsts kases pārstāvji trešdien, 1.novembrī, tikās ar satiksmes ministru Anatoliju Gorbunovu, Satiksmes ministrijas un "Latvijas dzelzceļa" pārstāvjiem, lai apspriestu situāciju pasažieru pārvadājumos pa dzelzceļu.

Satiksmes ministrijas un "Latvijas dzelzceļa" pārstāvji iepazīstināja finansu ministru ar situāciju pasažieru pārvadājumu jomā un nepieciešamību atjaunot pasažieru vilcienus.

Finansu ministrs G.Bērziņš atzīst, ka šī problēma ar vilcienu sastāvu novecošanos ir samilzusi, tādēļ atbalsta valsts galvojuma piešķiršanu "Latvijas dzelzceļam" elektrovilcienu vagonu kapitālajam remontam, morāli un fiziski novecojušo elektrovilcienu vagonu modernizācijai.

Grozījumu projektā 2000.gada budžetā ir paredzēts valsts galvojums "Latvijas dzelzceļa" aizņēmumam 1,68 miljonu latu vērtībā elektrovilcienu atjaunošanai. Finansu ministrs izprot šā galvojuma nepieciešamību, lai nodrošinātu elektrovilcienu vagonu kapitālo remontu, tādēļ pēc budžeta grozījumu spēkā stāšanās un līguma sagatavošanas izsniegs valsts galvojumu šim projektam.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!