• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par studentiem, kuri dosies uz Eiropas Parlamentu Briselē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2005., Nr. 199 https://www.vestnesis.lv/ta/id/123594

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ES Vispārējo lietu un ārējo attiecību padomes sanāksmi

Vēl šajā numurā

14.12.2005., Nr. 199

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par studentiem, kuri dosies uz Eiropas Parlamentu Briselē

Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Valdis Dombrovskis 12.decembrī, tiekoties ar 30 konkursa laureātiem, izlozēja 5 studentus, kuri 2006.gada pavasarī varēs doties uz Eiropas Parlamentu Briselē.

Izlozes kārtā V.Dombrovskis noteica, ka uz Briseli dosies Elens Broks (Rīgas Stradiņa universitāte), Kaspars Karolis (Latvijas Universitāte), Gatis Mozoļevskis (Rīgas Tehniskā universitāte), Kaspars Strazds (Latvijas Universitāte) un Sintija Stūrmane (Biznesa augstskola “Turība”).

EP deputāts uzsvēra, ka studenti, būdami Briselē, varēs iepazīt, kā reāli norisinās darba process Eiropas Parlamentā, turklāt priekšstats par EP darba specifiku kļūs objektīvāks un daudzpusīgāks.

V.Dombrovskis tiekoties laureātiem stāstīja arī par šobrīd vienu no aktuālākajiem ES jautājumiem – Finanšu perspektīvu 2007. – 2013.gadam.

Atgādinām, ka V.Dombrovska rīkotajā konkursā pavisam piedalījās vairāk nekā 400 studentu no dažādām Latvijas augstskolām, no kuriem uz visiem jautājumiem pareizi atbildēja 74 studenti. Konkursa jautājumi bija galvenokārt par budžetu un finanšu jomu, jo tie ir V.Dombrovska galvenie kompetences jautājumi EP.

EP Nāciju Eiropas grupas administrācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!