• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piedaloties Ziemassvētku labdarības akcijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.12.2005., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/123438

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

ANO Attīstības programmas Latvijā slēgšanas ceremonijā

Vēl šajā numurā

13.12.2005., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piedaloties Ziemassvētku labdarības akcijā

Pirmdien, 12.decembrī, pulksten 13.20, pie Ministru kabineta ēkas piestāja labdarības akcijas “Ziemassvētku karavāna” dāvanu auto, lai paņemtu Ministru prezidenta, Valsts kancelejas, Eiropas Savienības informācijas aģentūras un Informācijas analīzes dienesta sarūpētās dāvanas 57 Jelgavas un tās apkārtnes daudzbērnu ģimeņu bērniem.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis akcijas Salavecītim nodeva tradicionāli sarūpētās hokeja nūjas un ripas. “Izveicību, apķērību un spēles prieku uz ledus! Lai izdodas piepildīt savus pārdrošākos sapņus!” gaišus un līksmus svētkus vēlot, teikts dāvanai pievienotajā Ministru prezidenta apsveikumā.

Savukārt Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane dāvināja bērniem rotaļlietas – divas spēļu automašīnas un lelli. Tāpat dāvanu klāstā sarūpētas trīsvietīgas ragavas, slidas un slēpes, ziemas cimdi, cepures, apavi un drēbes, dažnedažādas galda spēles un bērnu grāmatas, skolas piederumi un kancelejas preces.

“Ziemassvētku karavānas” dāvanu auto pie Ministru kabineta piestāja jau trešo reizi. Pērn Ministru prezidenta un Valsts kancelejas dāvaniņas tika nogādātas Valmieras rajona bērnu un ģimenes centra “Pārgauja” bērniem.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!