• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par akcīzes marku izgatavošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.10.2000., Nr. 384/385 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12318

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem augstskolu uzņemšanas noteikumos

Vēl šajā numurā

31.10.2000., Nr. 384/385

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par akcīzes marku izgatavošanu

Finansu ministrijas konkursa komisija konkursam par alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu akcīzes nodokļu marku piegādi paziņo, ka konkursa uzvarētāja ir firma "De La Rue Holographics" un tai tiek piešķirtas tiesības slēgt valsts pasūtījuma līgumu ar Finansu ministriju par alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu akcīzes nodokļa marku ražošanu un piegādi.

Komisija savu lēmumu par valsts pasūtījuma piešķiršanu saskaņā ar noteikumiem par izsolēm un konkursiem valsts un pašvaldību pasūtījuma piešķiršanai rakstiski ir paziņojusi visiem trim pretendentiem ("De La Rue Holographics", "Hologram Industries" un "Applied OpSec Limited"), kuriem bija atļauts piedalīties konkursā pēc kvalifikācijas pārbaudes.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, lai noteiktu konkursa uzvarētāju, tika vērtēts katra pretendenta piedāvātais tehniskais risinājums (piedāvātais marku drošības līmenis), savukārt cenas vērtējums kopējā novērtējumā tika iestrādāts pēc konkursa nolikumā noteiktās formulas.

Pirms pretendentu piedāvātā tehniskā risinājuma vērtēšanas konkursa komisija saņēma arī speciālistu vērtējumu katra pretendenta piedāvātajam tehniskajam risinājumam.

Jau uzsākta līguma projekta gatavošana. Finansu ministrija cer, ka līgumu ar konkursā uzvarējušo pretendentu izdosies noslēgt jau tuvākajā laikā, jo konkursa uzvarētājam akcīzes nodokļa markas būs jāsāk piegādāt 2001.gada janvārī.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!