• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas jaunatnes tikšanos ar EP deputātu Ģ.V.Kristovski. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2005., Nr. 194 https://www.vestnesis.lv/ta/id/122891

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par trokšņa emisiju no iekārtām, kuras izmanto ārpus telpām

Vēl šajā numurā

06.12.2005., Nr. 194

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas jaunatnes tikšanos ar EP deputātu Ģ.V.Kristovski

5.decembrī, Eiropas Jaunatnes nedēļas laikā, pēc Eiropas Parlamenta (EP) deputāta Ģirta Valda Kristovska (TB/LNNK) ielūguma uz Briseli devās Latvijas augstskolu studentu, mācībspēku un skolēnu grupa. Eiropas Parlamenta apmeklētāju vidū šajā reizē ir Vidzemes augstskolas šā gada zinātnisko darbu konkursa uzvarētāji, sevi labi apliecinājuši studenti no Latvijas Universitātes, Rēzeknes un Ventspils augstskolām.

Ģ.V.Kristovskis uzskata, ka uzaicinājums ir šo jauno cilvēku iedvesmošana tālākai zināšu uzkrāšanai. Tieši no zinošiem ļaudīm būs atkarīga mūsu valsts turpmākā attīstība un sekmes. Latvijai ir jāpārvar atpalicība, jāatgūst pašapziņa un pienācīga vieta Eiropā, ko tai atņēma 50 totalitārā padomju režīma gadi. Latvijas deputāts Ģ.V.Kristovskis cer, ka Eiropas Parlamenta un Briseles pāris dienu ilgs apmeklējums būs pozitīvs piedzīvojums ar labu domu apmaiņu tikšanās dalībniekiem, tajā skaitā arī pašam deputātam.

Pasākums tiek organizēts saskaņā ar EP deputātiem pieejamo iespēju ik gadu uzaicināt 90 savas valsts pārstāvjus nolūkā iepazīstināt ar šo Eiropas Savienības (ES) struktūru un klātienē tikties ar deputātu vienā no viņa darba vietām.

Šajā gadā tā ir pēdējā Ģ.V.Kristovska viesu grupa, kas apmeklē Eiropas Parlamentu Briselē. Saskaņā ar deputāta ielūgumu nepilna pusotra gada laikā Strasbūrā un Briselē viesojušies partijas TB/LNNK pārstāvji, latviešu nacionālie karavīri, dažādu mākslas nozaru ļaudis, skolēni un studenti, pensionāri un dažādu masu mediju, tajā skaitā reģionālās preses, žurnālisti.

Baiba Sējāne, EP deputāta Ģ.V.Kristovska palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!