• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidenta uzruna Kvalitātes balvas pasniegšanas ceremonijā 2005.gada 24.novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.11.2005., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/122331

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piedaloties Eiropas un Vidusjūras valstu galotņu sanāksmē

Vēl šajā numurā

29.11.2005., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidenta uzruna Kvalitātes balvas pasniegšanas ceremonijā 2005.gada 24.novembrī:

Mazas tautas var izdzīvot tikai tad, ja tām ir lieli mērķi. Latvijas nākotne ir atkarīga no tā, vai mūsu padarītais darbs un mūsu ekonomika spēs konkurēt ar kaimiņu un Eiropas valstu ekonomikām. Skaidrs, ka mēs nekad nespēsim konkurēt ar saražotā kvantitāti un lētumu.
Tirgū, kas ir sakārtots, starptautisku līgumu regulēts un vietējo valdību atbalstīts, ir grūti iekarot jaunas teritorijas. To spēj vienīgi augstas klases profesionāļi, sava darba meistari. To spēj rūpīgs un kvalitatīvs darbs.
Tikai tā mēs spēsim panākt, ka Latvijā ekonomika spēj konkurēt Eiropas jaunajā tirgus telpā. Tikai tā mēs spēsim noturēt cilvēkus Latvijā, tikai tā spēsim būt bagāti un stipri.
Latviešu tautas pasakās varonis nav tas, kurš uzvar ar spēku vai varu. Uzvar tas, kurš atrod savu īpašo problēmas risinājumu, savu knifu. Šī mācība ir jāpatur prātā arī mūsdienu situācijā. Paldies jums vispirms par to, ka šo savu īpašo mākslu esat atraduši.
Paldies jums.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!