• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 9.novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.11.2005., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120938

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vai pase vēl ir dokuments?

Vēl šajā numurā

09.11.2005., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 9.novembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Bordo mēru, apmeklē Tirdzniecības un rūpniecības kameru, vīna darītavu Brionas pilī, Laimas Kaugures tekstiliju izstādi, piedalās izstādes “Klasiskais modernisms: Latvijas māksla 20.gs. sākumā” atklāšanā Bordo mākslas muzejā, apmeklē Latvijas Nacionālā radio kora vokālās grupas koncertu, piedalās pieņemšanā Bordo Nacionālajā operas teātrī.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš kopā ar ministrijas un atbildīgo iestāžu speciālistiem tiekas ar abu Latvijas ģimenes ārstu asociāciju vadītājām, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar valdības noteikto iedzīvotāju grupu vakcināciju par valsts līdzekļiem no 15.novembra.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar partnerorganizācijām ASV uzsāk īpaši Latvijai veltītu biznesa semināru ciklu. To mērķis – piesaistīt ASV uzņēmēju interesi par investīciju un tirdzniecības iespējām Latvijā, kā arī veicināt Latvijas preču un pakalpojumu eksportu uz ASV. Semināru cikls ilgs līdz 16.novembrim.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!