• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas 26. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.10.2000., Nr. 373/374 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12071

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jauno tiltu automaģistrālē "VIA Baltica"

Vēl šajā numurā

24.10.2000., Nr. 373/374

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — pie Jums dodas 26. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti 28.septembrī, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināti 11.oktobrī, un sešiem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti 26. un 27. septembrī. Grozījumi likumā "Par Latvijas Republikas Zemessardzi" attiecas uz tā 14. pantu un 47. pantu, kā arī likums tiek papildināts ar pārejas noteikumiem. Saeima ratificējusi Latvijas Republikas starptautiskos līgumus ar Gruziju un ar Irānas Islama Republiku — par starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu, ar Čehijas Republiku — par rūpniecisko sadarbību aizsardzības jomā, kā arī Eiropas Padomes Attīstības bankas līgumu.

Ministru kabinets saskaņā ar likumu "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" izdevis noteikumus par kārtību, kādā Valsts ieņēmumu dienests uz aprēķinu pamata nosaka fizisko personu apliekamo ienākumu. Tie reglamentē arī kārtību un termiņu, kādā iesniedzama informācija par nodokļa maksātāja ieņēmumiem, naudas uzkrājumiem un īpašumiem. Ienākumu var aprēķināt par iepriekšējiem trim gadiem. Noteikumiem ir divi pielikumi — papildu deklarācijas veidlapas paraugs un maksātāja aptaujas veidlapas paraugs. Saskaņā ar likumu "Par zinātnisko darbību" izdoti noteikumi par fundamentālo un lietišķo pētījumu projektu izvērtēšanas un finansēšanas kārtību. Četros pielikumos doti veidlapu paraugi: zinātniskā projekta finansējuma pieteikums, projektu eksperta vērtējums, ekspertu komisijas atzinums un zinātniskā projekta gada pārskats. Noteikumi par Liepājas rajona Durbes novada izveidošanu nosaka, ka Durbes pilsēta un tās lauku teritorija tiek apvienota ar Tadaiķu pagastu. Jaunizveidotā novada administratīvais centrs būs Durbes pilsēta. Grozījumi izdarīti noteikumos "Uzturēšanās atļauju izsniegšanas un reģistrēšanas kārtība". Jaunā redakcijā izteikti arī šo noteikumu pieci pielikumi — veidlapu paraugi. Ar Ministru kabineta rīkojumu tiek reorganizēts Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pakļautībā esošais Vides konsultāciju un monitoringa centrs, pievienojot to Latvijas Vides datu centram. Jaunās iestādes nosaukums būs Latvijas Vides aģentūra. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!