• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Gatavošanās hokeja čempionātam rit veiksmīgi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.11.2005., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120533

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ieviesīs bērna invalīda kopšanas pabalstu

Vēl šajā numurā

03.11.2005., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Gatavošanās hokeja čempionātam rit veiksmīgi

2006.gada pasaules hokeja čempionāta rīkošanas pasākumi norit raiti, secināts čempionāta organizēšanas uzraudzības darba grupas sēdē, kurā vakar, 2. novembrī, uzklausītas SIA “Merks” un SIA “Skonto” atskaites par padarītajiem darbiem.

Čempionātam paredzētajās ēkās darbi ir daļēji pabeigti, izbūvēti nepieciešamie komunikāciju tīkli, novembrī tiks piegādātas un uzstādītas ledus iekārtas un līdz 15.decembrim sākti papildu izbūves darbi, informēja SIA “Skonto” pārstāvis. Nav pamata šaubīties, ka darbi tiks pabeigti noteiktajā laikā, skaidroja sēdes vadītājas, izglītības un zinātnes ministres Inas Druvietes preses sekretāre Sanda Purviņa.
Čempionāta galvenā halle ir noslēgta, samontēti logi un ēkā pieslēgts siltums, kā arī pabeigti ārējās teritorijas sakārtošanas darbi. Kā vēstīja SIA “Merks” pārstāvis, decembrī sāks krēslu montāžu hallē un tiek gatavota nepieciešamā dokumentācija ēkas nodošanai ekspluatācijā 1.februārī.
Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans atzina, ka bijusi nesaprašanās ar haļļu būvniekiem par sportistu ģērbtuvju aprīkojumu, bet pēc pārrunām panākta vienošanās ar SIA “Skonto”. Izglītības un zinātnes ministre uzdevusi SIA “Merks” un čempionāta rīkotājiem vienoties par nepieciešamo telpu iekārtojumu atbilstoši noslēgtajam līgumam.
2006.gada hokeja čempionāta rīkošanas izpilddirekcijas izpilddirektors Guntis Ulmanis ministri informēja, ka čempionāta sagatavošanas darbi norit veiksmīgi, tiek saņemta palīdzība arī no Starptautiskās hokeja federācijas. Čempionāta rīkotājiem izveidojusies laba sadarbība ar Iekšlietu ministrijas darbiniekiem, kas sagatavojuši drošības pasākumu projektu čempionāta laikam, vēl jāpanāk vienošanās ministru līmenī. G.Ulmanis piebilda, ka ir samazinātas drošības barjeras, atvieglojot skatītājiem piekļūšanu hallēm, kā arī palielināts to priekšmetu skaits, kurus nedrīkstēs ienest hallēs.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!