• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas TEC ar jaunu dzīvi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2005., Nr. 174 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120399

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 2.novembrī

Vēl šajā numurā

02.11.2005., Nr. 174

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas TEC ar jaunu dzīvi

31.oktobrī ekspluatācijā pieņemta akciju sabiedrības “Latvenergo” filiāles Rīgas termoelektrostacijas rekonstruētā ražotne (Rīgas TEC-1).

TEC-1-EKSKURSIJA12.JPG (19783 bytes)
Jauno staciju svinīgi atklās 10.novembrī
Foto: A.F.I.

Līdz ar to pabeigts lielākais investīciju projekts Latvijas enerģētikā pēc valsts neatkarības atjaunošanas, un atbildību par jaunās ražotnes turpmāko ekspluatāciju pārņem “Latvenergo”, skaidro akciju sabiedrības pārstāvis Andris Siksnis.
Pirmdien ar Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Rīgas būvvaldes lēmumu izveidotās komisijas pārstāvji, Ziemeļu rajona būvinspekcijas, “Latvenergo” un firmas “Siemens” speciālisti parakstīja aktu par jaunās stacijas nodošanu ekspluatācijā.
Jau ziņots, ka 2003. gada 30. jūnijā “Latvenergo” un “Siemens grupas” uzņēmums Zviedrijā “Demag Delaval Industrial Turbomachinery AB” parakstīja līgumu par “Latvenergo” ražotnes Rīgas TEC-1 rekonstrukcijas projekta īstenošanu.
Atgādinām, ka 2000.gada 1.septembrī “Latvenergo” Zinātniski tehniskā padome pieņēma lēmumu atzīt, ka Rīgas TEC-1 atjaunošana ir tehniski, ekoloģiski un ekonomiski pamatota.

“LV” informācija

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!