• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 2.novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2005., Nr. 174 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120396

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tapusi jauna arodbiedrība

Vēl šajā numurā

02.11.2005., Nr. 174

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 2.novembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga sniedz interviju Francijas Radio un tiekas ar Stenfordas Universitātes pārstāvjiem.

Igaunijas Republikas parlamenta priekšsēdētāja Ene Ergmā un viņas vadītā delegācija apmeklē maizes ceptuvi “Lāči”, tiekas ar Ventspils domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu, apskata Ventspili, apmeklē Livonijas ordeņa pili un Starptautisko radioastronomijas centru.

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā notiek konference par Eiropas Reģionālās attīstības fonda nacionālās programmas “Elektroniskās pārvaldes infrastruktūras bāzes attīstība un pilnveidošana” progresu. Konferenci atklāj īpašu uzdevumu ministrs elektroniskās pārvaldes lietās Jānis Reirs.

Lielo pilsētu asociācijas telpās reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis un ministrijas valsts sekretāre Ilze Kukute ar Lielo pilsētu pašvaldību vadītājiem runā par reģionu reformu un ar to saistītajiem jautājumiem.

Olimpiskajā “Skonto” hallē tiek atklāta 10. Starptautiskā mašīnbūves un metālapstrādes, instrumentu, elektroniskās un elektrotehniskās rūpniecības izstāde “Baltic industry 2005”, kas norisināsies līdz 5.novembrim.

Latgales priekšpilsētas izpilddirekcijas konferenču zālē notiek Latvijas pašvaldību izpilddirektoru sanāksme par veltīta bērnu un ģimenes jautājumiem.

Valmierā, Jaunatnes iniciatīvu centrā “Vinda”, notiek seminārs pašvaldību sociālajiem darbiniekiem “Darbs ar ģimenēm un bērniem pašvaldību sociālajos dienestos”.

Viesnīcas “Hotel Bergs” Stikla zāle sākas darba seminārs par Ziemeļu Ministru padomes un Baltijas valstu sadarbību kultūras jomā.

Slimnīcas “Gaiļezers” mazajā konferenču zālē notiek seminārs “Sirds un asinsvadu slimību riska faktori un to primārā profilakse”.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta Lībiešu nodaļas vadītāja Vija Virtmane un vecākā referente Lilita Kalnāja tiekas ar Latvijas Valsts Kinofotofonodokumentu arhīva direktori Intu Kaņepāju, lai pārrunātu turpmākās sadarbības iespējas, dokumentējot Talsu novada muzeja ekspozīciju “Lībiskais līdzās”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!