• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par videi kaitīgo preču sarakstu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.11.2005., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120256

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par vienotu ierēdņu un darbinieku darba samaksas sistēmu

Vēl šajā numurā

01.11.2005., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par videi kaitīgo preču sarakstu

Valsts sekretāru 27.oktobra sanāksmē Vides ministrija pieteica Ministru kabineta (MK) noteikumu projektu “Noteikumi par atsevišķu bīstamas ķīmiskas vielas saturošu iekārtu un produktu lietošanas un marķēšanas prasībām un par videi kaitīgo preču sarakstu”.
Vides ministrijas izstrādātais MK noteikumu projekts paredz noteikt videi kaitīgo preču sarakstu, kā arī aizliegumu ievest un izplatīt tās Latvijas teritorijā. Šis noteikumu projekts noteiks prasības un ierobežojumus polihlorēto bifenilu vai polihlorēto terfenilu saturošu iekārtu, kā arī bīstamas vielas saturošu bateriju vai akumulatoru lietošanai un marķēšanai.
Saskaņā ar šiem noteikumiem Valsts vides dienesta attiecīgajām reģionālajām vides pārvaldēm būs jāapkopo informācija, ko iesniedz polihlorēto bifenilu vai polihlorēto terfenilu saturošu iekārtu īpašnieki vai lietotāji. Savukārt Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūrai būs jānodrošina apkopotās informācijas pieejamība sabiedrībai.

Vides ministrijas Komunikācijas nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!