• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nosūtot otrreizējai caurlūkošanai likumu par uzņēmumu ienākuma nodokli. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.10.2005., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119955

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar īpašu uzdevumu ministru sabiedrības integrācijas lietās

Vēl šajā numurā

27.10.2005., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nosūtot otrreizējai caurlūkošanai likumu par uzņēmumu ienākuma nodokli

Valsts prezidenta kanceleja trešdien, 26.oktobrī, nosūtīja vēstuli LR Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai saistībā ar grozījumiem likumā “Par uzņēmuma ienākuma nodokli”. Vēstulē rakstīts:
“Latvijas Valsts prezidenta kanceleja 2005.gada 26.oktobrī ir saņēmusi un nodevusi Valsts prezidentei fonda “Ziedot” valdes priekšsēdētājas R.Dimantas kundzes iesniegumu ar lūgumu prasīt 2005.gada 20.oktobra Saeimas sēdē pieņemtā likuma “Par uzņēmumu ienākuma nodokli” otrreizēju caurlūkošanu.
Ņemot vērā to, ka Saeima 2005.gada 6.oktobrī minētā likuma steidzamību ir atbalstījusi ar 69 balsīm, Valsts prezidente, saskaņā ar Satversmes 75.panta prasībām, nevar prasīt šī likuma otrreizēju caurlūkošanu.
Tomēr, ņemot vērā fonda “Ziedot” lūgumā izteiktos argumentus un izvirzītos jautājumus, Valsts prezidenta kanceleja uzskata par nepieciešamu nosūtīt minēto lūgumu Saeimas atbildīgajai komisijai.
Izmantojot šo izdevību, lūdzam rast iespēju informēt par tiem apsvērumiem, kuru dēļ deputāti pieņēma lēmumu, ka regulējamo sabiedrisko pakalpojumu sniedzēji no saviem līdzekļiem varēs ziedot tikai trim sabiedriskā labuma organizācijām (Latvijas Olimpiskajai komitejai, Latvijas Bērnu fondam un Latvijas Kultūras fondam).”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!