• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par atbalstu Ukrainas aizsardzības un drošības reformām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2005., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119806

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas asamblejas Sociālo lietu komitejas sēdi Rīgā

Vēl šajā numurā

26.10.2005., Nr. 170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par atbalstu Ukrainas aizsardzības un drošības reformām

Pirmdien, 24.oktobrī, aizsardzības ministrs Einars Repše kopā ar citiem NATO valstu aizsardzības ministriem neformālajās NATO un Ukrainas augsta līmeņa konsultācijās Viļņā pārrunāja Ukrainas aizsardzības un drošības sektora reformu īstenošanas procesu, Ukrainas bruņoto spēku attīstības aspektus, kā arī tās ieguldījumu NATO vadītajās starptautiskajās operācijās.
Valstis vienprātīgi pauda atbalstu intensificētajam dialogam ar Ukrainu, aicināja Ukrainu to maksimāli izmantot un atbalstīja Ukrainas centienus ceļā uz dalību NATO.
Latvijas aizsardzības ministrs Einars Repše kopā ar aizsardzības ministriem no citām atbalstošajām NATO valstīm parakstīja nodomu protokolu, kurā tiek pausts atbalsts Profesionālās attīstības programmai, kuras mērķis ir sniegt praktisku atbalstu Ukrainai. Latvija atbalsta Ukrainas centienus tuvināties dalībai NATO, ir uzsākta abu valstu aizsardzības institūciju padziļināta sadarbība. Latvija sniedz praktisku atbalstu, nodrošinot iespēju Ukrainas bruņoto spēku virsniekam studēt Baltijas aizsardzības koledžā.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departamenta preses nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!