• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 19.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2005., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119271

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vēlreiz par pensiju indeksācijas priekšlikumiem

Vēl šajā numurā

19.10.2005., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 19.oktobrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Lielbritānijas militārpersonām, Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Pārraudzības komitejas priekšsēdētāju Ģerģu Frundu un Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Pārraudzības komitejas priekšsēdētājs Ģerģs Frunda tiekas ar ārlietu ministru Arti Pabriku un Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Viesnīcas “Konventa sēta” Georga zālē notiek Pasaules brīvo latviešu apvienības valdes sēde. Atklāšanā uzrunu saka Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, piedalās ārlietu ministrs Artis Pabriks, īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis, izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Rīgas Latviešu biedrības namā notiek “Zaļās karotītes” četru gadu jubilejas pasākums. Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze ar uzrunu atklāj labāko tirgotāju, produktu ražotāju un izcilāko produktu apbalvošanas ceremoniju, kā arī pasniedz balvas “Zaļās karotītes” konkursa laureātiem. Pasākumā piedalās arī Ministru prezidents Aigars Kalvītis.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa tiekas ar Valsts valodas centra direktoru Agri Timušku un centra Kontroles daļas darbiniekiem.

Latvijas Lielo pilsētu asociācijā lielo pilsētu domju priekšsēdētāji tiekas ar ekonomikas ministru Krišjāni Kariņu. Tikšanās laikā paredzēts spriest par tūrisma attīstību un arī par to kavējošiem faktoriem.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis tiekas ar Latvijas un Libānas izglītības un kultūras kluba priekšsēdētāju Abu Merhī Hūsamu.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze uzklausa zemnieku pārdomas un jautājumus pa ministrijas “karsto telefonu”.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tiekas ar Ata Kronvalda fonda stipendiātiem un valdes locekļiem.

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta telpās projekta “Bērnu ar īpašām vajadzībām iekļaušana pirmsskolas izglītības iestādēs” ietvaros tiek rīkots seminārs “Lielbritānijas pieredze atbalsta sistēmas veidošanā bērniem ar speciālās izglītības vajadzībām”.

Finanšu ministrijā Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Kukute tiekas ar Eiropas Komisijas (EK) pārstāvjiem, lai iegūtu jaunāko informāciju par Eiropas Savienības līmeņa dokumentu sagatavošanu, sniegtu EK informāciju par dokumentu sagatavošanas progresu Latvijā un pārrunātu citus jautājumus.

Kuldīgas rajona padomē notiek seminārs pašvaldību sociālajiem darbiniekiem “Darbs ar ģimenēm un bērniem pašvaldību sociālajos dienestos”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!