• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta tikšanos ar Bādenes-Virtembergas Ministru prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.10.2005., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118612

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas pievienošanos eirozonai

Vēl šajā numurā

11.10.2005., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta tikšanos ar Bādenes-Virtembergas Ministru prezidentu

Turpinoties Ministru prezidenta Aigara Kalvīša darba vizītei Vācijas Federatīvās Republikas federālajā zemē Bādenē-Virtembergā, Aigaram Kalvītim 7.oktobrī bija tikšanās un darba pusdienas ar Bādenes-Virtembergas federālās zemes Ministru prezidentu Ginteru Etingeru.
Tikšanās laikā premjerministri apliecināja Latvijas un Bādenes-Virtembergas atvērtību sadarbībai, atzīmējot ļoti lielo sadarbības potenciālu visdažādākajās jomās.
Aigars Kalvītis un Ginters Etingers pārrunāja iespējas aicināt Latvijas ministriju pārstāvjus darboties un strādāt Bādenes-Virtembergas institūcijās, lai veidotu savstarpējus kontaktus un nostiprinātu institūciju sadarbību.
Premjeri bija vienisprātis, ka ļoti nozīmīgi ir uzņēmēju kontakti.
Pārrunājot ES jautājumus, puses akcentēja nepieciešamību apmainīties ar viedokļiem par Eiropas Savienības (ES) nākotni. Bādenes-Virtembergas Ministru prezidents atzina, ka Vācijai ir jāuzklausa un jāveido īpašas attiecības ar jaunajām ES dalībvalstīm. Tāpat būtiski ir attīstīt politiskos kontaktus starp Latvijas Tautas partiju un Vācijas Kristīgo demokrātu partiju.
Aigars Kalvītis uzaicināja Bādenes-Virtembergas Ministru prezidentu apmeklēt Latviju.
Ministru prezidents tikās ar Vācijā dzīvojošo “Daugavas vanagu” pārstāvjiem un Freiburgā tikās ar pilsētas mēru Oto Neideku. Vakarā Aigars Kalvītis uzstājās ar runu fonda “Die Stiftung Ordnungspolitik” pasākumā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!