• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 30. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.2005., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117844

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Klusais slepkava bez sejas

Vēl šajā numurā

30.09.2005., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 30. septembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Rīgas Latviešu biedrības namā notiek Latvijas inteliģences 60.konference “Latvija mostas, mācās, strādā”, ko atklāj Ministru prezidents Aigars Kalvītis.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis, zemkopības ministrs Mārtiņš Roze, vides ministrs Raimonds Vējonis, bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks un iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons kopā ar Cūkmenu piedalās meža un jūras krasta sakopšanas talkā Engurē. Pēc darba ministri prezentē interesantākos atradumus un pie ugunskura izsaka savu viedokli par atkritumu problēmu mežos.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš tiekas ar Vācijas vēstnieku Latvijā Eberhardu Šupiusu.

Baltijas Krievu institūtā tiek atklāts kongress “Kultūras mantojums integrācijas kontekstā”. Piedalās īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis.

Latvijas Universitātes Lielajā aulā notiek Moderno valodu/Svešvalodu fakultātes 40 gadu jubilejas svinības. Piedalās izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Satversmes tiesas priekšsēdētāja padomniece Dzintra Pededze piedalās trešajā Eiropas konstitucionālo tiesu ģenerālsekretāru konferencē Bledā, Slovēnijā.

Satversmes tiesas priekšsēdētājs Aivars Endziņš un Satversmes tiesas tiesnese Ilma Čepāne piedalās 10. Erevānas starptautiskajā konferencē “Tiesību principi un politiskā realitāte konstitucionālās kontroles realizācijā”. Aivars Endziņš kā Venēcijas komisijas eksperts piedalās arī apaļā galda diskusijā ar žurnālistiem, Armēnijas pozīcijas un opozīcijas pārstāvjiem, kā arī nevalstisko organizāciju pārstāvjiem par Armēnijas Republikas konstitūcijas jaunās redakcijas izstrādi.

Latvijas Universitātē (LU) sākas starptautiska filozofu konference “Vērotājs un sabiedrība”, kas veltīta Baltijas reģiona filozofisko pētījumu tradīcijas atklāšanai sabiedrības procesu skaidrojumā. Konferenci atklāj izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete, LU prorektors Juris Krūmiņš, Pāvests universitātes Rīgas filiāles direktors Paskals Marija Jerumanis un LU Praktiskās filozofijas katedras vadītāja Māra Rubene.

Eiropas Parlamenta deputāts Valdis Dombrovskis Rīgā tiekas ar Lielo pilsētu asociāciju, lai apspriestu Eiropas Parlamentā rudenī izskatāmo direktīvas projektu par pakalpojumiem iekšējā tirgū.

Viesnīcas “Reval Hotel Latvija” telpās norisinās ES dalībvalstu, kā arī Turcijas un Bulgārijas nodokļu administrāciju pārstāvju seminārs “Akcīzes administratīvās sadarbības jautājumi”, kurā paredzēts diskutēt par informācijas apmaiņu un turpmāko sadarbību.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!