• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Biznesa kluba sanāksmi Latvijas vēstniecībā Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.2005., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117755

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par nostāju attiecībā uz sarunu uzsākšanu ar Turciju

Vēl šajā numurā

29.09.2005., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Biznesa kluba sanāksmi Latvijas vēstniecībā Maskavā

Otrdien, 27.septembrī, Latvijas vēstniecībā Maskavā notika kārtējā ikmēneša Biznesa kluba sanāksme. Tajā bija pārstāvēti tādi Krievijā strādājoši Latvijas uzņēmumi kā “Ventspils nafta”, “Kalnozols”, “Grindeks”, “Lauma–Milovica”, “Baltic Style”, “Rīgas piensaimnieks”, “Avto-SV”, “Balticums Trust”, “Sun Gate”, “Ecolines”, “Latvijas keramika”, “Lion Alko”, “Zepter” Latvijas pārstāvniecība, “FIB group”, “Conti Satellite”, kā arī “Pareks” banka un “Aizkraukles banka”.
Biznesa kluba tikšanos atklāja Latvijas vēstnieks Krievijā Andris Teikmanis, kurš sveica klātesošos un iepazīstināja ar aizvadītā pusgada Latvijas ekonomiskajām aktualitātēm. Vēstnieks apsveica uzņēmuma “Baltic Style” ģenerāldirektori Olgu Ņesterovu ar uzvaru 3.ainavisko dārzu izstādē Maskavā. Uz pasākumu vēstniecība uzaicināja Krievijas Federālā muitas dienesta pārstāvjus, lai iepazīstinātu uzņēmējus ar aktualitātēm muitas likumdošanā Krievijā un Rīgas biznesa skolas vadību, kas prezentēja izglītības iespējas šajā mācību iestādē.
Biznesa klubs izveidots pēc vēstnieka iniciatīvas, lai sekmētu Latvijas uzņēmumu darbību Krievijā un veicinātu informācijas apmaiņu starp dažādām ar uzņēmējdarbību saistītām Krievijas institūcijām, vēstniecību un Latvijas uzņēmumiem. Tikšanās dalībnieki augstu novērtēja Biznesa klubu kā labu iespēju savstarpēju kontaktu dibināšanai, gan nozīmīgas informācijas iegūšanai.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!