• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 28. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2005., Nr. 154 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117616

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jaunas iespējas norēķinu karšu lietotājiem

Vēl šajā numurā

28.09.2005., Nr. 154

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 28. septembrī

Ministru kabineta ēkā notiek valsts pārvaldes darbiniekiem organizēta asinsdonoru akcija “Palīdzi palīdzēt!”.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tiekas ar ASV vēstnieci Latvijā Ketrīnu Todu Beiliju, lai apspriestu abu valstu sadarbību izglītības nozarē.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete, tiekoties ar Liepājas Pedagoģijas akadēmijas rektori Guntu Smiltnieci, runā par augstākās izglītības attīstību Latvijas novados.

Lai runātu par jautāju modernizācijas plāna īstenošanu ārstniecības iestādēs Rīgā, kā arī lai rastu optimālo risinājumu turpmākai rīdzinieku veselības aprūpes nodrošināšanai, veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar Rīgas domes priekšsēdētāju Aivaru Aksenoku.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar Starptautisko inovatīvo farmaceitisko firmu asociācijas vadītāju Valdi Freidenfeldu, lai pārrunātu aktualitātes farmācijas nozarē.

Rīgas pilī, Latvijas Nacionālajā vēstures muzejā, notiek zinātniskā konference “Kaujai pie Kirhholmas 400 gadu. Rīgas atbrīvošana”. Piedalās īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis.

Vides ministrs Raimonds Vējonis piedalās Starptautiskajā atomenerģijas aģentūras 49. konferencē Vīnē.

Viesnīcas “Maritim Park Hotel” konferenču zālē “Rīga” notiek ASV datoru un serveru ražotāja “Sun Microsystems” rīkotais pasākums, kurā kompānija informē par jaunajiem produktiem un risinājumiem.

Viesnīcas “Rīga” konferenču zālē “Morbergs” Latvijas un Nīderlandes sadarbības projekta, Nīderlandes programmas “Matra” noslēguma konferences “Darbs ar nepilngadīgajiem ieslodzītajiem” ietvaros prezentēts Andreja Judina jaunākais pētījums “Nepilngadīgo tiesiskais statuss un ieteikumi starptautisko standartu sasniegšanai”.

Eiropas Parlamenta deputāts Roberts Zīle tiekas ar Eiropas Komisijas priekšsēdētāja vietnieku Žaku Baro, ar kuru paredzēts pārrunāt Krievijas diskriminējošo dzelzceļa tarifu politiku.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!