• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra vizīti Ņujorkā un tikšanos ar Melnkalnes ārlietu ministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2005., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117059

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Beļģijas Briseles reģiona parlamentāriešu vizīti Saeimā

Vēl šajā numurā

21.09.2005., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra vizīti Ņujorkā un tikšanos ar Melnkalnes ārlietu ministru

Pirmdien, 19.septembrī, ārlietu ministrs Artis Pabriks Ņujorkā tikās ar Melnkalnes ārlietu ministru Miodragu Vlahoviču, lai pārrunātu aktualitātes Balkānu reģionā. Artis Pabriks atzīmēja, ka valstu savienības nākotne ir Serbijas un Melnkalnes pilsoņu rokās un Latvija vēlētos, lai lēmums par to tiktu pieņemts demokrātiskā ceļā, tādējādi sekmējot šā reģiona stabilitāti. Viņš arī uzsvēra, ka Latvija atbalsta Rietumbalkānu valstu integrāciju Eiropas Savienībā, un aicināja Serbiju un Melnkalni sadarboties ar Hāgas starptautisko tribunālu.
Melnkalnes ārlietu ministrs Miodrags Vlahovičs informēja, ka 2006.gada aprīlī ir paredzēts referendums par Melnkalnes valsts neatkarību, bet rudenī – parlamenta vēlēšanas.
Tikšanās laikā Artis Pabriks paziņoja par 2005.gada novembrī plānoto vizīti Balkānu reģionā, jo iecerēts, ka šā reģiona problemātiskie jautājumi tiks aktualizēti Eiropas Savienības Austrijas prezidentūras laikā. Melnkalnes ārlietu ministrs ielūdza Arti Pabriku vizītes ietvaros apmeklēt arī Melnkalni.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!