• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 14.septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.09.2005., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116496

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Top grozījumi Administratīvi teritoriālās reformas likumā

Vēl šajā numurā

14.09.2005., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 14.septembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās augsta līmeņa ANO plenārsēdes atklāšanā, tikšanās reizēs par resursiem attīstībai, ANO ģenerālsekretāra Kofi Annana rīkotajās darba pusdienās valstu un valdību vadītājiem, ANO Plenārsēdē, kur arī saka runu, apaļā galda diskusijā par ANO Tūkstošgades mērķiem.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās ASV prezidenta Džordža Buša un Loras Bušas rīkotajā pieņemšanā valstu un valdību vadītājiem.

Aizsardzības ministrs Einars Repše piedalās NATO aizsardzības ministru sanāksmē Berlīnē, Vācijā. Sanāksmes laikā notiek arī NATO un Krievijas padomes sēde. Neformālajā sanāksmē piedalās arī Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots un citas valsts amatpersonas.

Viesnīcā “Radisson SAS Daugava” Latvijas Komercbanku asociācija kopā ar ASV vēstniecību rīko darba semināru par banku lomu naudas atmazgāšanas novēršanā.

Viesnīcā “Reval Hotel Latvia” notiek uzņēmējdarbības sadarbības seminārs “Latvijas un Itālijas ekonomiskās sadarbības attīstība”, kurā piedalās uzņēmēji no Latvijas un Itālijas.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Mājokļu politikas departamenta pārstāvji tiekas ar projekta “Baltijas sadarbības tīkls energoefektivitātei dzīvojamā fondā” koordinatoriem – pārstāvjiem Knutu Holleru un Britu Šmigotzki no organizācijas “Mājokļu iniciatīva Austrumeiropai”. Tikšanās laikā tiks parakstīts savstarpējās sadarbības līgums.

Lai iepazītos ar situāciju Latvijā, no šodienas līdz 18.septembrim Rīgā viesojas studenti no Maskavas apmaiņas projekta “Austrumi Austrumiem” ietvaros.

Finanšu ministrijā notiek sarunas ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas (RAPLM) vadību par RAPLM iesniegto līdzekļu pieprasījumu prioritārajiem pasākumiem.

Vizītē Latvijā ierodas Itālijas kultūras ministrs Roko Butiljone.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!