• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par izdevumu "mērķa griestiem" 2006.gada valsts budžetā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.09.2005., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115958

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pieteikšanos gadskārtējai Ministru kabineta balvai

Vēl šajā numurā

07.09.2005., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par izdevumu “mērķa griestiem” 2006.gada valsts budžetā

Izskatot 2006.gada valsts budžeta projektu, Ministru kabinets (MK) akceptēja izdevumu “mērķa griestus” valsts pamatbudžetā 2 364,9 miljonu latu, bet speciālajā budžetā – izdevumus 762,8 miljonu latu vērtībā.
Valsts budžeta projektu valdība izskatīja otrdienas, 6. septembra, sēdē. Saskaņā ar MK lēmumu jautājums par papildu finansējuma piešķiršanu prioritārajiem pasākumiem tiks izskatīts MK ārkārtas sēdē 15.septembrī.
Pašreiz Finanšu ministrija ir apkopojusi ministriju iesniegtos līdzekļu pieprasījumus prioritārajiem pasākumiem, kuru kopējais apjoms sasniedz 618 miljonus latu, kas ir 6,5% no iekšzemes kopprodukta. Savstarpējās ministriju sarunās šis prioritāšu saraksts tiks izvērtēts, lai lemtu, kuras prioritātes atbalstīt un iekļaut valsts budžeta projektā.
Valdība uzdeva ministrijām un citām centrālajām valsts iestādēm izstrādāt un līdz 20.septembrim iesniegt MK budžeta likumprojektu paketi.
Plānots, ka likumprojektu, kā arī Makroekonomiskās attīstības un fiskālās politikas pamatnostādņu 2006.–2010.gadam projektu Finanšu ministrija sagatavos līdz septembra beigām.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!