• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Pienāks kuģis, kas būs pilns ar - darījumiem". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2000., Nr. 350/352 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11549

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Politiķi vada Krieviju uz korupciju"

Vēl šajā numurā

06.10.2000., Nr. 350/352

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Pienāks kuģis, kas būs pilns ar — darījumiem"

"Dagens Industri"

— 2000.09.29. Līdz ar ekonomisko atgūšanos austrumos palielinās interese par darījumiem ar uzņēmumiem Baltijas jūras otrā krastā.

Pārstāvēti bija vairāk nekā 200 uzņēmumu, kad "Baltic Business Center" no Karlskrūnas ceturto gadu rīkoja abu Baltijas jūras krastu mazo uzņēmumu tikšanās dienu. Pirmo reizi piedalās vairāk ārvalstu uzņēmumu un organizāciju nekā no Zviedrijas.

Šogad piedalās 60 zviedru, 100 poļu, 28 lietuviešu un 20 krievu uzņēmumi un organizācijas. Katram uzņēmumam ir iespējas rezervēt astoņus citus uzņēmumus, turklāt tiek nodrošinātas iespējas neformāliem kontaktiem.

"Agrāk mēs bijām pilnībā vērsti uz Polijas tirgu, bet šogad nolēmām pievērst uzmanību arī Baltijas valstu un Krievijas tirgum. Uzņēmējiem šis ir lēts un labs tikšanās veids", teica Baltic Business Center AB izpilddirektors un īpašnieks Bengts Juhansons. Viņa centram ir biroji 14 dažādās vietās Baltijas jūras reģionā.

Izvērtējot pērnā gada braucienu, izrādījās, ka 16% dalībnieku bija sākuši īstas komerciālas attiecības un 52% turpināja sarunas par darījumiem.

"Mēs esam sapratuši, cik liela nozīme ir tirdzniecībai ar austrumu kaimiņiem, un tādēļ intensīvi strādājam, lai izveidotu labu struktūru. Cita starpā Kalmāras augstskola apmāca studentus veikt darījumus ar Poliju un Baltijas valstīm. Mēs Kalmārā atvērsim arī tirdzniecības namu un jaunu biroju Gdaņskā", teica brauciena dalībnieks Kalmāras pašvaldības deputāts sociāldemokrāts Šels Henriksons.

Stafans Mellerbergs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!