• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 30. augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2005., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115312

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Top izmaiņas maksātnespējas administratoru izvēles kārtībā

Vēl šajā numurā

30.08.2005., Nr. 136

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 30. augustā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis piedalās poļu sabiedriskās kustības “Solidaritāte” 25 gadu jubilejas svinībās Polijā, kā arī starptautiskajā konferencē “No solidaritātes līdz brīvībai”, paraksta dokumentu “Eiropas Solidaritātes centra dibināšanas hartu” un piedalās Polijas premjerministra Mareka Belkas rīkotajās oficiālajās pusdienās.

Prezidentes pilī tiek pasniegtas Ata Kronvalda fonda stipendijas. Pasākumā piedalās izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Labklājības ministre Dagnija Staķe piedalās konferencē “Pekina 2005: ceturtās pasaules sieviešu konferences desmitgade”, kurā diskutē par jauniem un aktuāliem sieviešu situācijas jautājumiem.

Viesnīcā “Gutenbergs” notiek konference “Nelegālās nodarbinātības mazināšana”, kurā diskutē ar Vācijas un Latvijas valsts institūciju pārstāvjiem par nelegālās nodarbinātības mazināšanu un izskaušanu, kā arī meklē jaunus un efektīvākus šīs problēmas risinājumus.

Labklājības ministrijā tiek parakstīti līgumi par astoņu Eiropas Sociālā fonda līdzfinansēto nodarbinātības projektu īstenošanu Rīgas reģionā.

Latvijā viesojas Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asamblejas prezidents, ASV kongresmenis Alsī Hastings un viņa vadītā delegācija.

Dānijā norisinās Baltijas un Ziemeļvalstu transporta ministru sanāksme, kurā piedalās satiksmes ministrs Ainārs Šlesers, Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretārs Vigo Legzdiņš un SM Stratēģiskās plānošanas departamenta direktore Inta Rozenšteine.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!