• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas un Ziemeļvalstu ārlietu ministru sanāksmi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2005., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115145

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas valstu turpmākām perspektīvām

Vēl šajā numurā

26.08.2005., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas un Ziemeļvalstu ārlietu ministru sanāksmi

25. un 26.augustā Bornholmā, Dānijā, risinās Baltijas un Ziemeļvalstu ārlietu ministru tikšanās, kurā piedalās Latvijas ārlietu ministrs Artis Pabriks. Darba kārtībā iekļauti aktuāli starptautiskie jautājumi: Kosova, situācija Eiropas Savienības kaimiņvalstīs Baltkrievijā, Ukrainā, Moldovā, Dienvidkaukāzā un Vidusjūras reģionā, kā arī plānots apspriest ANO reformas. Diskusiju par Kosovas statusa problēmas risinājumiem ievadīs ANO ģenerālsekretāra īpašais sūtnis Kosovā Sērens Jesens-Petersens (Søren Jessen-Petersen). Somija informēs par 15.augustā Helsinkos noslēgušos Ačehas miera procesu, kā arī situāciju Rietumsahārā. Ārlietu ministrs Artis Pabriks ar kolēģiem plāno pārrunāt arī iespējamo sadarbību vēstniecībās, kā arī Baltijas un Ziemeļvalstu jauno diplomātu apmācības programmas izveidošanu.
Baltijas un Ziemeļvalstu ārlietu ministru tikšanās notiek katru gadu augustā. 2004.gadā tā tika rīkota Palangā, bet 2003.gadā – Rīgā.

Dagnija Stuķēna, ārlietu ministra preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!