• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas valstu turpmākām perspektīvām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2005., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115142

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas goda konsulātu Norvēģijā

Vēl šajā numurā

26.08.2005., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas valstu turpmākām perspektīvām

No 25. līdz 27.augustam Tallinā, Igaunijā, notiek starptautiska konference “ES dalībvalstis Igaunija, Latvija un Lietuva – jauni izaicinājumi un nākotnes stratēģija”. Konferenci organizē Konrāda Adenauera fonds. Tās mērķis ir izvērtēt un meklēt risinājumus turpmākajai Baltijas valstu nākotnes perspektīvai.
Konferencē piedalīsies Eiropas Parlamenta deputāti, eksperti Eiropas jautājumos, partiju priekšsēdētāji, kā arī masu saziņas līdzekļu, tai skaitā ietekmīgā Vācijas laikraksta “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, pārstāvji.
Konferencē tiks pievērsta uzmanība Baltijas valstu ietekmes iespējām Briselē. Latvijas Eiropas Parlamenta deputāts Valdis Dombrovskis runās par Eiropas Savienības (ES) finanšu ietvaru (daudzgadu budžetu) 2007.–2013.gadam. Tiks pārrunāta Baltijas valstu un ES kaimiņu politika, jo īpaši iespējas uzlabot attiecības ar Krieviju. Latvijas Eiropas Parlamenta deputāts Rihards Pīks runās par ES konstitucionālā līguma nākotni. Tiks diskutēts par politisko un ekonomisko kopējās valūtas eiro nozīmi, par Eiropas Parlamenta un nacionālo parlamentu sadarbību, Lisabonas procesu un Baltijas valstu gatavību pievienoties Šengenas līgumam.

Ārlietu ministrijas Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!