• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 24. augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.2005., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114942

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ugunsdrošība lauksaimniecībā

Vēl šajā numurā

24.08.2005., Nr. 133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 24. augustā

Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātā notiek Vides ministrijas padoto institūciju un struktūrvienību vadītāju ikmēneša sapulce. Tajā piedalās vides ministrs Raimonds Vējonis.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš kopā ar Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētāju Dzintaru Mozgi piedalās svinīgā uzņemšanas nodaļas pamatakmens iemūrēšanas ceremonijā, tādējādi apliecinot būvdarbu uzsākšanu slimnīcas uzņemšanas nodaļas un bijušās konferenču zāles rekonstrukcijai.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar Austrijas vēstnieku Latvijā Vernfrīdu Kefleru.

Latvijas Pašvaldību savienības pārstāvji tiekas ar īpašu uzdevumu ministru sabiedrības integrācijas lietās Ainaru Latkovski.

Rīgas 13.vidusskolā notiek seminārs skolu medicīnas darbiniekiem “Bērnu un jauniešu ar speciālām vajadzībām raksturojums un integrācija izglītības iestādē”, ko vada Maskavas Defektoloģijas institūta profesore Sofija Zabramnaja.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariātā nacionālās programmas iecietības veicināšanai ietvaros notiek seminārs “Reliģiskā identitāte - iecietību veicinošs faktors?”. Seminārā piedalās īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis, sekretariāta vadītāja Kristīne Vāgnere, Eiropas pretdiskriminācijas politikas departamenta direktors Deniss Hanovs un Sekretariāta darbinieki.

Jūras spēku štābā svinīgos apstākļos tiek parakstīts kontrakts starp Latvijas un Nīderlandes aizsardzības ministrijām par piecu Nīderlandes Jūras spēku karakuģu iegādi.

Latvijā viesojas NATO Gaisa spēku pavēlniecības štāba Ramšteinā komandiera vietnieks ģenerālleitnants Horsts Martins, kurš tiksies ar Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieri viceadmirāli Gaidi Andreju Zeibotu un NBS Gaisa spēku (GS) komandieri pulkvedi Juri Maklakovu, lai runātu par NBS GS pašreizējo stāvokli un tālāko attīstību.

Latvijas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests sadarbībā ar ASV Armijas inženieru korpusu rīko Civilmilitārās gatavības ārkārtējām situācijām semināru un mācības par starpvaldību sadarbību, reaģējot uz dabas un tehnogēnām katastrofām.

Maskavā projekta “East to East” ietvaros viesojas 12 jaunieši no Eiropas studentu foruma Rīgas organizācijas, lai noskaidrotu Krievijas iedzīvotāju, īpaši jauniešu, viedokli par Latvijas krievvalodīgo situāciju un izprastu, cik lielā mērā mediji un politiķi iespaido šo viedokli.

Tallinā notiek pirmā Baltijas un Ziemeļvalstu zinātnes parku un inovāciju konference. Tās galvenā tēma – tehnoloģisko parku un biznesa inkubatoru starptautiskas sadarbības aspektu izpēte.

Latvijas Mākslinieku savienības starptautiskajā mākslas un izglītības centrā Zvārtavas pilī notiek starptautisks mākslas augstskolu pedagogu radošais simpozijs “Dialogs 2005”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!