• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar jaunatnes sieviešu basketbola izlasi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.08.2005., Nr. 124 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114034

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

09.08.2005., Nr. 124

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar jaunatnes sieviešu basketbola izlasi

Piektdien, 5.augustā, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar Latvijas nacionālās U-20 sieviešu basketbola izlases komandu.
Saeimas priekšsēdētāja apsveica komandas dalībnieces un trenerus Aināru Čuksti un Aigaru Neripu ar lielisko panākumu, izcīnot Eiropas čempionāta jaunām sievietēm U-20 bronzas medaļas, kā arī pasniedza viņiem ziedus un medaļas ar Saeimas attēlu.
Saeimas priekšsēdētāja ar viesiem pārrunāja Latvijas jauno sportistu sasniegumus, kā arī iespējas, kādas sportistiem paver studijas ārvalstu augstskolās. Basketbolistes pastāstīja, ka pārsvarā izvēlējušās studēt ekonomiku un biznesu, un informēja par citiem piedāvājumiem, kas saņemti no ASV universitātēm.
“Lai sasniegtu labu rezultātu, nepieciešams rūpīgs komandas darbs,” norādīja I.Ūdre un atgādināja slavenās TTT meistarkomandas grandiozos panākumus. Saeimas priekšsēdētāja arī pauda cerību par latviešu sieviešu basketbola labāko tradīciju atdzimšanu.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!