• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nederīga pase var kļūt par šķērsli balsošanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.08.2005., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113844

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sakuplo zīdaiņu pulks

Vēl šajā numurā

04.08.2005., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nederīga pase var kļūt par šķērsli balsošanai

Pilsonības un migrāciju lietu pārvalde (PMLP) aicina balsstiesīgos rēzekniešus pārliecināties, vai vēlēšanu dienā viņiem pase būs derīga.

20.augustā tiesības piedalīties Rēzeknes pilsētas domes atkārtotajās vēlēšanās ir 26 337 personām (14 750 rēzeknietēm un 11 564 rēzekniešiem), liecina PMLP dati. No balsstiesīgajām personām 23 ir citu Eiropas Savienības valstu pilsoņi. Savukārt pirmo reizi balsot dosies 217 rēzeknieši.
Daļai balsstiesīgo vēlētāju – 67 rēzekniešiem – laikā līdz 20.augustam beigsies pases derīguma termiņš. Vēlēšanās var piedalīties tikai tie iedzīvotāji, kuriem ir derīgs personu apliecinošs dokuments.
Pases var saņemt PMLP teritoriālajās nodaļās atbilstoši deklarētajai dzīvesvietai parastajā un arī paātrinātā kārtībā – četru vai divu darbadienu laikā. Ja pasi paātrinātā kārtībā nevar izsniegt teritoriālajā nodaļā, visas formalitātes pases saņemšanai var kārtot Rīgā vai arī dokumentus iesniegt teritoriālajā nodaļā, bet pasi saņemt Rīgā, atgādina PMLP.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!