• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot naudas balvas Latvijas sportistiem un treneriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.08.2005., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113835

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Latvijas policistu biedrības pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

04.08.2005., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot naudas balvas Latvijas sportistiem un treneriem

Šodien, 4.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiksies ar sportistiem, viņu treneriem, sporta federāciju un savienību pārstāvjiem, lai pasniegtu Ministru kabineta balvas par izciliem sasniegumiem sportā.
3.augustā Ministru kabinets piešķīra naudas balvas sportistiem – Matīsam Alviķim, Andim Kramam, Elīnai Ozoliņai un Vladimiram Kurčevskim, kā arī Jevgēņijam Saproņenko, Aleksandram Sotnikam, Aldim Zēbergam, Ilmāram Bricim, Ritvaram Šteinam un viņu treneriem. Ar naudas prēmijām tiek apbalvotas Latvijas Volejbola federācija, Latvijas Florbola savienība, Latvijas Nedzirdīgo sporta federācija, Latvijas Sporta deju federācija, Latvijas Vingrošanas federācija, Latvijas Kikboksinga un karatē federācija, Latvijas Automobiļu federācija, Latvijas Biatlona federācija, Latvijas Kamaniņu sporta federācija un Latvijas Aeroklubs. Naudas balvas šīm organizācijām tiek piešķirtas sporta veida attīstībai un jaunatnes sporta programmu īstenošanai.

Aivis Freidenfelds, MK preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!