• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Polijas vēstnieka atvadu vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2005., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113224

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ukrainas vēstnieka atvadu vizīti

Vēl šajā numurā

26.07.2005., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Polijas vēstnieka atvadu vizīti

Šā gada 21.jūlijā ārlietu ministrs Artis Pabriks tikās ar Polijas Republikas Ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Tadeušu Fišbahu. Polijas vēstnieka atvadu pasākumā tika pārrunātas Latvijas un Polijas divpusējās attiecības, kuras tradicionāli ir ciešas un vispusīgi attīstītas. Amatpersonas izteica gandarījumu par aktīvo politisko dialogu Latvijas un Polijas starpā, kā arī pauda apņēmību veicināt kontaktus starp abu valstu iedzīvotājiem. Šajā sakarā puses uzsvēra savstarpējā tūrisma attīstības nozīmi un pauda ieinteresētību noslēgt līgumu par sadarbību tūrisma jomā.
Diplomāti apsprieda parlamentārās sadarbības paplašināšanas iespējas Eiropas Savienībā. Polijas vēstnieks atzīmēja poļu kopienas labās un vēsturiski ciešās saites ar Latvijas sabiedrību.
Ministrs pateicās par vēstnieka ieguldījumu un sadarbību, attīstot Latvijas un Polijas attiecības, kā arī izteica atzinību par T.Fišbaha aktīvo pozīciju pagājušā gadsimta 80.gados Gdaņskā, atbalstot kustību “Solidaritāte” un pārmaiņas Polijā.
T.Fišbahs veica Polijas Republikas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka pienākumus Latvijā kopš 2001. gada 14. augusta.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!