• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ukrainas vēstnieka atvadu vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2005., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113223

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par vīzām Krievijas futbola līdzjutējiem

Vēl šajā numurā

26.07.2005., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ukrainas vēstnieka atvadu vizīti

Vakar, 25.jūlijā, notika ārlietu ministra Arta Pabrika atvadu tikšanās ar Ukrainas vēstnieku Latvijā Mironu Jankivu. Tika pārrunātas divpusējās attiecības, Latvijas loma Ukrainas eirointegrācijas procesā, kā arī īpaši apspriestas valstu divpusējās ekonomiskās sadarbības iespējas.
M.Jankivs informēja par Ukrainas iekšpolitiskajām aktualitātēm, kā arī uzsvēra Ukrainas uzņēmēju ekonomisko potenciālu un informēja par vairākiem iespējamajiem projektiem kopā ar Latviju. A.Pabriks pauda atbalstu Ukrainai reformu procesā un tās gaidāmajai iestājai Pasaules tirdzniecības organizācijā.
Tiekoties tika pārrunāti arī jautājumi par goda konsuliem gan Latvijā, gan Ukrainā, īpaši akcentējot atklātā Latvijas goda konsulāta Ļvovā nozīmi tālākā attiecību veicināšanā ar Ukrainas rietumu reģioniem.
Noslēgumā ministrs pauda gandarījumu par sadarbību ar vēstnieku, kā arī tika pārrunāta iespējamā ministra vizīte Ukrainā rudenī. Ministrs novēlēja veiksmi M.Jankivam tālākajā darbā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!