• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Latvijas olimpieti, zelta medaļnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.09.2000., Nr. 334/335 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11047

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Ahmads Kadirovs kritizē krievu varas iestādes"

Vēl šajā numurā

26.09.2000., Nr. 334/335

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Latvijas olimpieti, zelta medaļnieku

Valsts prezidente:

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga svētdien, 24.septembrī, nosūtīja apsveikumu Igoram Vihrovam, kurš Sidnejas Olimpiskajās spēlēs izcīnīja zelta godalgu vingrošanā.

Apsveikumā teikts: "Jūsu gribasspēks, drosme, neatlaidība un patiess sportiskais gars ir vainagojies ar skaistāko no uzvarām, liekot Latvijas himnai un karogam pacelties pāri visai pasaulei. Līdz ar Jūsu saviļņojumu, lepns un laimīgs ir ikviens Latvijā!

Apbrīnojot Jūsu izcilo sniegumu, kurā vienojās spēks un elegance, novēlu Jums tikpat mērķtiecīgi un droši doties pretī nākamajām uzvarām!"

Valsts prezidenta preses dienests

Izglītības un zinātnes ministrs:

Izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Greiškalns svētdien, 24. septembrī, sazvanīja Latvijas olimpiešu biroju Sidnejā un nosūtīja apsveikumu pirmajam olimpiskajam čempionam neatkarīgās Latvijas vēsturē vingrotājam Igoram Vihrovam, kurā pauž savu saviļņojumu un lepnumu par Igora Vihrova panākumu.

Vienlaikus ministrs atzīmē, ka Olimpiskās spēles ir augstākās klases sacensības, kurās tiesības piedalīties iegūst labākie no labākajiem.Tā ir pārbaude, kurā no sportista tiek prasīta augsta sagatavotības pakāpe, izturība un meistarība. Mūsu čempions Igors Vihrovs to izturējis godam, nesot Latvijas vārdu pasaulē.

Kārlis Greiškalns uzsver, ka Sidnejas Olimpiskās spēles ir un paliks ārkārtīgi nozīmīgas mūsu valstij, jo pirmo reizi tās pastāvēšanas laikā sportists no Latvijas izcīnījis olimpisko zeltu.

Ilma Birzniece, izglītības un zinātnes ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!