• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 3.jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2005., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109685

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Eiropas atbalsts palīdz saglabāt uzņemto tempu

Vēl šajā numurā

03.06.2005., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 3.jūnijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 44.Starptautiskā sasniegumu sammita ietvaros ASV piedalās paneļdiskusijā par ANO reformām. Pēc tam notiek balvu pasniegšanas ceremonija.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis dodas darba vizītē uz Luksemburgu, kur tiksies ar Eiropas Savienības prezidentu – Luksemburgas premjerministru Žanu Klodu Junkeru.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa un iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons Luksemburgā piedalās Eiropas Savienības Tieslietu un iekšlietu ministru padomes sēdē.

Rīgas Kongresu namā notiek Valsts valodas komisijas sadarbībā ar Valsts valodas aģentūru un Izglītības un zinātnes ministriju rīkota starptautiska konference “Valodu izglītība – iespējas un izaicinājumi”. Konferenci atklāj izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Jelgavā notiek ikgada Zemgales reģiona lielo nodokļu maksātāju godināšanas pasākums. Piedalās finanšu ministrs Oskars Spurdziņš.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze apmeklē Aizkraukles rajonu, kur ar lauksaimniekiem pārrunās nozares aktualitātes. Ministrs apmeklēs arī vairākas zemnieku saimniecības.

Biznesa augstskola “Turība” sadarbībā ar Latvijas Darba devēju konfederāciju un Latvijas Sabiedrisko attiecību profesionāļu asociāciju rīko starptautisku konferenci “Sabiedriskās attiecības: kvalitāte, ieguvumi un riski”, kurā piedalās Starptautiskās sabiedrisko attiecību asociācijas eksprezidents un goda biedrs Jorens Šēbergs.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!