• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Albānijas sadarbību aizsardzības jomā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2005., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109542

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2005.gada 31.maija sēdē

Vēl šajā numurā

02.06.2005., Nr. 87

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Albānijas sadarbību aizsardzības jomā

Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs darba vizītes Albānijā ietvaros trešdien, 1.jūnijā, ticies ar Albānijas aizsardzības ministru Pandeli Majko, viņa vietnieku Besniku Baraju un ārlietu ministra vietnieku Luanu Hajdaragu.
Sarunu laikā abu valstu aizsardzības sistēmu vadītāji pieņēmuši lēmumu intensificēt divpusējo sadarbību aizsardzības jomā budžeta plānošanas un efektīvas resursu izmantošanas, NATO standartizācijas jautājumos, karavīru militārajā izglītībā, militāro rezervju veidošanas jautājumos, kā arī vienojušies par regulārām savstarpējām konsultācijām.
Albānijas un Latvijas amatpersonas paudušas interesi sadarboties tieši reģionālā, Baltijas valstu un Adrijas hartas valstu līmenī.
Tikšanās laikā pārrunāti arī jautājumi par Latvijas un Albānijas dalību starptautiskajās operācijās, Latvijas pieredzi integrācijā NATO un ES, kā arī citas aizsardzības, drošības un reģionālās sadarbības aktualitātes.
Līgums par Latvijas un Albānijas sadarbību aizsardzības jomā parakstīts šā gada 28.janvārī Albānijas aizsardzības ministra vizītes Latvijā laikā.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!