• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atmodas laikam veltītā grāmata nonāks katrā skolā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2005., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109535

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kā vērtējam savu materiālo stāvokli

Vēl šajā numurā

02.06.2005., Nr. 87

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atmodas laikam veltītā grāmata nonāks katrā skolā

Vakar Latvijas Nacionālajā bibliotēkā (LNB) Ministru prezidents Aigars Kalvītis nodeva grāmatas “Baltijas brīvības ceļš” dāvinājuma eksemplārus LNB un Latvijas Skolu bibliotekāru asociācijai.

KALVIS.PNG (85421 bytes)
Ministru prezidents Aigars Kalvītis, klātesot grāmatas sastādītājam Jānim Škaparam, pasniedz dāvinājuma eksemplārus LNB direktoram Andrim Vilkam
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Grāmata veltīta Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas 15. gadadienai. Tā ir vairāk nekā 50 Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un ārvalstu autoru, tālaika un mūsdienu politiķu, diplomātu, vēsturnieku un juristu rakstu kopojums, informē apgāda “Zelta grauds” pārstāvis Artis Ērglis.
Pateicoties atbalstam un valdības ieinteresētībai, grāmata būs pieejama katrā Latvijas publiskajā bibliotēkā un ikvienā skolas bibliotēkā. Kopumā tiks izdalīti 1830 eksemplāri.
Izdevuma dāvināšanas akcija iecerēta, lai ikviens visā Latvijā varētu pilnīgāk iepazīties ar Atmodas laika un mūsu valsts neatkarības atjaunošanas notikumiem, gūt informāciju par to vēsturiskajiem, juridiskajiem, ekonomiskajiem un starptautiskajiem aspektiem, kā arī izzināt Baltijas valstu nevardarbīgās cīņas pieredzi pasaules kontekstā. It sevišķi svarīgi ir sniegt šīs zināšanas jaunajai paaudzei, tāpēc tā tiek dāvināta arī visām skolām.

 “LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!